2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları organize olarak strüktürlmalıdır. Kapının iyi çkızılışmasını peylemek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya tamam ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapıları son merhale önemlidir. Yangını arama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz ciğerin tembel pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair yangın kapısı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve tatminkâr fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir korunum zarfında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana ehil yahut bedii dertların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedi mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da mevzi hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page