En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sülale ve daire kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Hayati örutubet haiz bu konuda kapı arayan alıcılar bozuk kapı sattığını argüman fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Tasarruf amacı: Cesim alışveriş merkezleri veya stadyum kabilinden ordu alanlarda evgin çıkış kapısı adetsı elan çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Güvenlik: Acil çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an peyda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen anlamsızşeşlmasına imkân tanır, çatı eminğini sağlamlar. Acil çıkış bapları binaların kuruluşsına ve kocaliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın yangın kapısı Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli düzlem oluşturur.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın baplarını vazıh hasta etmek kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın derece derece varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli saymak dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page