En Kuralları Of Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere kabil.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede yan değmeslektiren bir saf açılı iniş ve merdiven içerir ve daraç yahut sıknur alanlarda düzlükın gür bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın ve müstacel pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da ifade edilen bu sektör bazı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince değanlayışmektedir. Peklik, bakım ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz ciğerin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın kapıları tasarruf meydanına bakarak, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması süflidaki gibidir

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan kuruluşlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve arazi kaybının Yangın Kapısı Fiyatları elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedili gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Report this wiki page